Emma Bijnen - Directeur
Ik heb in 2006 Q-talent opgericht. Daarvoor heb ik 15 jaar bij ING Groep gewerkt in diverse functies, voornamelijk op het gebied van HRM, communicatie en projectmanagement. Ik ben afgestudeerd in Bestuurskunde aan de Universiteit Twente. U kunt telefonisch contact met mij opnemen via 06 212 73 989.

 

 

 

 

Bart Gerards - Accountmanager
Bij Q-talent heb ik eerder als Talent kennis en ervaring opgedaan in de DBC/DOT systematiek. Door deze ervaring weet ik waar zorgaanbieders behoefte aan hebben en dit helpt mij in mijn rol als accountmanager. Ik denk namelijk graag mee met de klant en ik weet waar hun prioriteiten liggen. Ook ondersteun ik onze talenten zoveel mogelijk en help ik ze graag vooruit in hun werkzaamheden. U kunt direct met mij contact opnemen via telefoonnummer 06 159 687 42.

 

 

 

Lisanne van Veen - Talentenmanager

Talent moet een kans krijgen zich te ontwikkelen en ik zet mij in voor het vinden, inzetten en begeleiden van waardevolle starters. Ik heb ervaring als zorgprofessional en volg de ontwikkelingen in de sector. Zo begrijp ik bijvoorbeeld welke uitdagingen er rond de zorgadministratie spelen in relatie tot de dagelijkse praktijk. Als betrokken sparringspartner help ik onze talenten en opdrachtgevers. Ik ben direct te bereiken op telefoonnummer 06 525 22 509.

 

Claudia de Haan- Talentenmanager

Als talentenmanager ben ik verantwoordelijk voor het matchen en begeleiden van talenten op opdrachten. Mijn doelstelling is om talenten te helpen bij hun eerste stap in hun loopbaan; aandacht voor ontwikkeling van je talent staat bij ons voorop. Ik sta je graag te woord via telefoonnummer 06 113 95 423.