Emma Bijnen - Directeur
Ik heb in 2006 Q-talent opgericht. Daarvoor heb ik 15 jaar bij ING Groep gewerkt in diverse functies, voornamelijk op het gebied van HRM, communicatie en projectmanagement. Ik ben afgestudeerd in Bestuurskunde aan de Universiteit Twente.

Emailadres: info@qtalent.nl
Telefoonnummer: 088 1020 930

 

Bart Gerards - Accountmanager
Bij Q-talent heb ik eerder als Talent kennis en ervaring opgedaan in de DBC/DOT systematiek. Door deze ervaring weet ik waar zorgaanbieders behoefte aan hebben en dit helpt mij in mijn rol als accountmanager. Ik denk namelijk graag mee met de klant en ik weet waar hun prioriteiten liggen. Ook ondersteun ik onze talenten zoveel mogelijk en help ik ze graag vooruit in hun werkzaamheden.

Emailadres: bart.gerards@qtalent.nl
Telefoonnummer: 06 15 96 87 42

 

Claudia de Haan- Talentenmanager

Als talentenmanager ben ik verantwoordelijk voor het matchen en begeleiden van talenten op opdrachten. Mijn doelstelling is om talenten te helpen bij hun eerste stap in hun loopbaan; aandacht voor ontwikkeling van je talent staat bij ons voorop.

Emailadres: claudia.de.haan@qtalent.nl
Telefoonnummer 06 11 39 54 23

 

Sjoukje van der Velde - Talentenmanager 

Starters die net de arbeidsmarkt betreden weten vaak nog niet precies welke kant ze op willen. Tijdens intake gesprekken ga ik samen met nieuwe talenten ontdekken waar hun interesse en kracht ligt. Met als doel talenten bij een leuke en passende opdracht in te zetten. Waarbij zowel voor het talent als de opdrachtgever het optimale resultaat behaald wordt.

Emailadres: sjoukje.van.der.velde@qtalent.nl
Telefoonnummer: 06 46 35 12 46

 

Nathalie Kwinkelenberg -  Social media, Marketing & Talentenmanager 

In mijn functie richt ik mij enerzijds op het online optimaliseren van Q-talent en goede vindbaarheid voor onze doelgroepen. Anderzijds focus ik mij op de talenten en is mijn doel een passende match tussen talent en opdracht(gever) te vinden en vervolgens te begeleiden. 

Emailadres: nathalie.kwinkelenberg@qtalent.nl
Telefoonnummer: 06 52 52 25 09