Wij kennen de zorg 

Onze medewerkers hebben een uitgebreid netwerk in de zorg en volgen de ontwikkelingen in de branche op de voet. Door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten bezoeken wij instellingen, bijvoorbeeld ziekenhuizen, ggz-instellingen en instellingen in de langdurige zorg. Onze kennis van de branche en de gesprekken die wij dagelijks voeren, geven ons inzicht in de vraagstukken en thema’s die bij opdrachtgevers spelen. Wij kunnen dit goed vertalen naar de benodigde inzet van hoogopgeleide talenten.

Onze samenwerkingspartners

Samen met Casemix, Q-Consult Zorg, Q-Academy, Participe Advies en Inforeports vormen wij CQT Zorg & Gezondheid. Wij zitten met ruim 100 medewerkers in één pand aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Mensen, opleidingen, data, processen: wij kunnen alles aan elkaar verbinden. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers meerwaarde bieden en onze talenten optimaal begeleiden. 

De expertise van onze partners

  • Q-Consult Zorg helpt zorgorganisaties zich verder te ontwikkelen door advies (consultancy) en interim management. 
  • Casemix ontwikkelt slimme informatieproducten voor de zorg en is gespecialiseerd in data-analyse.
  • Q-Academy traint en coacht medewerkers op het gebied van financiën, kwaliteit, doelmatigheid en organisatieontwikkeling voor de zorg.
  • Inforeports biedt stuurinformatie voor de zorg.