Onze opdrachtgevers

 • Als professional binnen een ziekenhuis of zorginstelling staat u onder hoge druk. Uw patiënt verwacht van u de optimale zorg, de beste medicijnen en de modernste medische behandeling, ongeacht het prijskaartje. Aan de andere kant eisen verzekeraars en de overheid van u, naast hoge kwaliteit van zorg, inzichtelijkheid in de kosten en een onberispelijke begrotings- en declaratie-discipline. En daarnaast verwacht de maatschappij van u, dat u uiterst verantwoordelijk omgaat met het geld waarmee de zorg wordt gefinancierd.
 • Bij Bergman Clinics brengen we hoogwaardige, gespecialiseerde medische zorg binnen bereik van iedereen. In een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor úw wensen staat een team van ervaren medisch specialisten en vriendelijk verplegend personeel voor u klaar.
 • Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis. Onze belangrijkste ambitie is het verlenen van de beste medische en verpleegkundige zorg en service. Samen met onderzoek en opleiding zijn dit de belangrijkste activiteiten van het St. Antonius. Onze 4.860 medewerkers, 272 medisch specialisten, 150 arts-assistenten en 500 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om alle patiënten zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis. Landelijk staat het St. Antonius Ziekenhuis bekend om zijn expertise op gebied van behandeling van patiënten met hart-, vaat- en longziekten en kanker.
 • Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten.
 • Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Careyn, persoonlijk en altijd dichtbij.
 • In het Slingeland Ziekenhuis staan zo'n 1.600 vaste medewerkers voortdurend klaar om patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen. Hierbij staan deskundigheid en veiligheid van de zorg voorop. Uiteraard is er betrokkenheid en aandacht voor de patiënt met een vriendelijke bejegening. Het Slingeland Ziekenhuis is een gastvrij ziekenhuis en heeft diverse kwaliteitskeurmerken gekregen.
 • Gelre ziekenhuizen is met 3.300 medewerkers, 180 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgingsgebied van ruim 280.000 inwoners één van de grotere ziekenhuizen in Nederland.
 • HilverZorg is een zorgorganisatie gericht op ouderenzorg. HilverZorg biedt veelzijdige zorg, ondersteuning en aangepaste woonvormen. Dichtbij, in de eigen vertrouwde omgeving van onze klanten. Met kleinschalige, integrale zorg stellen we onze klanten in staat hun leven in te richten zoals zij dat zelf willen. Nu en in de toekomst.
 • Het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een groot, topklinisch opleidingsziekenhuis met locaties in Leeuwarden en in Harlingen. De artsen, verpleegkundigen, paramedici en alle andere medewerkers van het MCL kunnen u deskundig van dienst zijn op het gebied van onderzoek, behandeling en zorg. Onze betrokkenheid bij de patiënt is groot. Met goed teamwork streven we er naar patiënten het beste te bieden. Het MCL richt zich op patiënten uit zowel binnen als buiten Friesland.
 • De centrale doelstelling van het MCH is het leveren van ziekenhuiszorg van topkwaliteit, vakbekwaam, toegewijd aan iedereen die dat nodig heeft.
 • Het Diakonessenhuis wil een ziekenhuis zijn met medewerkers die gastvrij, ondernemend, resultaatgericht en vakkundig zijn. Daar mag u ons op aanspreken. Dit vertaalt zich in de missie en visie die aan al onze activiteiten ten grondslag ligt.
 • Het Radboudumc is een universitair medisch centrum. Voor ons is de mens en zijn of haar kwaliteit van leven het vertrek- en eindpunt. Bij alles wat we doen. We bieden onze patiënten topklinische en topreferente zorg en hebben een belangrijke maatschappelijke taak in het vergroten en verspreiden van kennis en kunde.
 • Nederland gezond en wel. Dat is het motto van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het is de ambitie van VWS om iedereen zo lang mogelijk gezond te houden en zieken zo snel mogelijk beter te maken. Ook wil het ministerie mensen met een beperking ondersteunen en maatschappelijke participatie bevorderen.
 • Het Reinier de Graaf is een topklinisch ziekenhuis dat streeft naar verbondenheid tussen de verschillende doelgroepen. Respect en compassie, heldere samenhang en een open-mind voor verbetering zijn hierbij de kernwaarden.
 • Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt mensen gezondheidswinst voor hun verdere leven. Dat doen we door het leveren van medische zorg, onderzoek en innovatie. Wij geven patienten handvatten waarmee zij zelf kunnen bouwen aan een gezonde leefstijl.
 • VUmc staat voor onderscheidende patiëntenzorg, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs en grensverleggend onderzoek. VUmc komt voort uit een christelijke traditie en koppelt geloof in persoonlijke, integere en respectvolle behandeling van mensen aan gezonde ambitie en fundamentele nieuwsgierigheid.
 • Q-Consult helpt organisaties en mensen ontwikkelen binnen de steeds veranderende zorgsector. Onze expertise ligt in financiële bedrijfsvoering, kwaliteitsmanagement en doelmatigheid. Veel liever zeggen we eigenlijk; wij zijn daar waar de verandering is en waar dus innovatieve expertise nodig is.
 • De Bascule is een academisch centrum. Wij verlenen psychiatrische zorg aan kinderen, jongeren en gezinnen in Amsterdam en omstreken. De Bascule werkt nauw samen met de Universiteit van Amsterdam en met de Vrije Universiteit.
 • Participe Advies legt de connectie tussen beleid en uitvoering. Daarom zijn wij uw verbindingspartner in het sociaal domein. Met passie en enthousiasme helpen wij gemeenten en welzijnsinstellingen echt verder met vraagstukken rondom de nieuwe Wmo.
 • QashFlow volgt de financiële ontwikkelingen in de zorg- en bancaire sector op de voet. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot expertisepartner voor financieringsvraagstukken in de zorg. Met actuele kennis en expertise helpen zij organisaties zich verder te ontwikkelen.
 • Blik op werk zet zich er voor in dat alle inwoners van Nederland een eerlijke kans op werk krijgen. Blik op Werk borgt de kwaliteit van dienstverlenende bedrijven en instrumenten die bijdragen aan het vinden en behouden van werk.
 • ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg en is daarmee één van de grootste werkgevers in Zeeland.
 • Met 385 bedden behoort het Lievensberg ziekenhuis tot de middelgrote ziekenhuizen in Nederland. Speerpunten van het Lievensberg ziekenhuis zijn: chronische zorg en de zorg voor de oudere patiënt. Het Lievensberg ziekenhuis wil top zijn in de basiszorg,
 • Orange Orca is het toonaangevende inkoop adviesbureau met ruim tien jaar ervaring. Door onze brede kennis en ervaring realiseren wij significante verbeteringen in uw kostenstructuur en professionaliseren wij uw inkoop (organisatie).
 • Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. De patiënt staat voorop, dus zijn we continu bezig met het bieden van de beste zorg. Vooruitgang is dan ook de norm.
 • Wij zijn een regionaal ziekenhuis dat geworteld is in zijn plaats en streek. Dat betekent dat wij Friese waarden hoog houden. We zijn betrouwbaar, no nonsense, sportief en houden van rust en ruimte.
 • Het Franciscus Ziekenhuis is een ondernemend, servicegericht ziekenhuis. Bij ons staat de mens centraal. Wij vinden het heel gewoon om de patiënt te vragen wat het bezoek of verblijf in het ziekenhuis zou veraangenamen.
 • Infozorg helpt zorgorganisaties in de Care en Cure (VVT, GGZ, Jeugdzorg) om hun informatiehuishouding inclusief managementinformatie-voorziening op orde te krijgen en te houden. Niet met theoretische rapporten of afstandelijke adviezen, maar met concrete ondersteuning en kennis van alle ontwikkelingen, basisprocessen en applicaties in de zorg.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top
 • In het Elkerliek ziekenhuis is een patiënt een mens. Een tevreden mens als het even kan, want een tevreden mens geneest sneller. Juist omdat ‘de mens’ dient als kompas is onze koers duidelijk en resultaatgericht.
 • Het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam West biedt hoogstaande, patiëntgerichte zorg in een multiculturele omgeving. Het ziekenhuis, gevestigd in een modern pand, behandelt jaarlijks ruim 200.000 patiënten. 2.200 medewerkers en 120 specialisten bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week topklinische zorg aan al onze patiënten.
 • Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) is het enige grote topklinische ziekenhuis in Amsterdam dat letterlijk en figuurlijk midden in het hectische hoofdstedelijke leven staat. Het ziekenhuis koppelt topklinische patiëntenzorg aan een grote mate van gastvrijheid; de patiënt staat centraal. Uitgangspunten zijn integriteit en respect voor mensen. Toonaangevend en vernieuwend zijn sleutelwoorden in de bedrijfsvoering.
 • Casemix is gespecialiseerd in slimme IT-oplossingen en data-analyse voor de gezondheidszorg. Het uitgangspunt voor onze werkzaamheden is de introductie van vraagsturing in de zorg en de daarmee gepaard gaande vraag naar doelmatige zorg, effectieve zorg en kwalitatief goede zorg.