Een greep uit onze opdrachtgevers

  • Bij Bergman Clinics brengen we hoogwaardige, gespecialiseerde medische zorg binnen bereik van iedereen. In een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor úw wensen staat een team van ervaren medisch specialisten en vriendelijk verplegend personeel voor u klaar.
  • Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen opdat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten.
  • HilverZorg is een zorgorganisatie gericht op ouderenzorg. HilverZorg biedt veelzijdige zorg, ondersteuning en aangepaste woonvormen. Dichtbij, in de eigen vertrouwde omgeving van onze klanten. Met kleinschalige, integrale zorg stellen we onze klanten in staat hun leven in te richten zoals zij dat zelf willen. Nu en in de toekomst.
  • Q-Consult helpt organisaties en mensen ontwikkelen binnen de steeds veranderende zorgsector. Onze expertise ligt in financiële bedrijfsvoering, kwaliteitsmanagement en doelmatigheid. Veel liever zeggen we eigenlijk; wij zijn daar waar de verandering is en waar dus innovatieve expertise nodig is.
  • Participe Advies legt de connectie tussen beleid en uitvoering. Daarom zijn wij uw verbindingspartner in het sociaal domein. Met passie en enthousiasme helpen wij gemeenten en welzijnsinstellingen echt verder met vraagstukken rondom de nieuwe Wmo.
  • QashFlow volgt de financiële ontwikkelingen in de zorg- en bancaire sector op de voet. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot expertisepartner voor financieringsvraagstukken in de zorg. Met actuele kennis en expertise helpen zij organisaties zich verder te ontwikkelen.
  • Blik op werk zet zich er voor in dat alle inwoners van Nederland een eerlijke kans op werk krijgen. Blik op Werk borgt de kwaliteit van dienstverlenende bedrijven en instrumenten die bijdragen aan het vinden en behouden van werk.
  • Orange Orca is het toonaangevende inkoop adviesbureau met ruim tien jaar ervaring. Door onze brede kennis en ervaring realiseren wij significante verbeteringen in uw kostenstructuur en professionaliseren wij uw inkoop (organisatie).
  • Infozorg helpt zorgorganisaties in de Care en Cure (VVT, GGZ, Jeugdzorg) om hun informatiehuishouding inclusief managementinformatie-voorziening op orde te krijgen en te houden. Niet met theoretische rapporten of afstandelijke adviezen, maar met concrete ondersteuning en kennis van alle ontwikkelingen, basisprocessen en applicaties in de zorg.
  • Casemix is gespecialiseerd in slimme IT-oplossingen en data-analyse voor de gezondheidszorg. Het uitgangspunt voor onze werkzaamheden is de introductie van vraagsturing in de zorg en de daarmee gepaard gaande vraag naar doelmatige zorg, effectieve zorg en kwalitatief goede zorg.