Uw partner bij Werving en Selectie

De arbeidsmarkt trekt aan en daardoor is het voor veel organisaties steeds moeilijker om goede medewerkers te werven. Q-talent kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Een persoonlijke aanpak

Wij ondersteunen u graag in uw zoektocht naar de perfecte medewerker. Vaak weet u wat voor medewerker u zoekt en wat uw nieuwe medewerker moet kunnen. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een aantrekkelijk functieprofiel. Zo komt uw boodschap goed over bij de juiste kandidaten.

Vervolgens zoeken wij naar geschikte kandidaten voor de functie en die passen in uw organisatie. Hiervoor hebben wij verschillende kanalen tot onze beschikking. We hanteren hierbij een aanpak op maat.

Zo kunnen wij, als u dat wilt, ook samen met u de sollicitatiegesprekken voeren.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een ‘deta-vast’constructie. Dit betekent dat wij eerst een aantal maanden een talent bij uw organisatie detacheren met de afspraak dat hij of zij na afloop tegen een van tevoren afgesproken fee in dienst treedt. Natuurlijk alleen als het wederzijds bevalt.

Voor meer informatie over onze ondersteuning bij werving en selectie, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Bart Gerards via bart.gerards@qtalent.nl of 06 15 96 87 42.