Wij komen vrijblijvend bij u langs

Heeft u snel extra capaciteit nodig? Behoefte aan slimme, gemotiveerde medewerkers die snel van toegevoegde waarde zijn? Tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding? Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Maatwerk bij uw ondersteuningsvraag

Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij al honderden talenten gedetacheerd bij een breed scala aan opdrachten. Veel van onze opdrachtgevers zijn instellingen en organisaties in de zorgsector. Onze focus ligt op hoogopgeleide starters, die snel zaken oppikken en de handen uit de mouwen steken.

Hierdoor zijn onze talenten zeer geschikt voor het uitvoeren van operationele werkzaamheden, zoals ondersteunen bij een zo'n 'schoon' mogelijke overgang op een nieuw systeem, het inzetten van talenten als floorwalkers, het wegwerken van achterstanden bij de zorgadministratie, projectondersteuning, uitzoek en analysewerkzaamheden voor planning en control, beleidstaken, etc. 

Naast starters zetten wij ook young professionals in: ervaren talenten met relevante werkervaring op het gebied van bedrijfsvoering in de zorg. Talenten die al eerder bij een ziekenhuis of zorginstelling hebben gewerkt en meer complexe taken of werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Zoals (interim) DBC consulent, het zelfstandig uitvoeren van steekproeven het oplossen van parallelle trajecten en validatiefouten, het ondersteunen bij de overgang naar een nieuw EPD of ZIS,  (interim) beleidsmedewerker, roostercoach, etc. Bent u op zoek naar een vaste medewerker? Wij helpen u ook graag bij werving en selectie.

Direct contact opnemen met onze accountmanager voor een vrijblijvende afspraak
  •  
  •  
  •  
  •  
  •