Van zorginstellingen tot andere organisaties

Heeft u snel extra capaciteit nodig? Behoefte aan slimme, gemotiveerde medewerkers die snel van toegevoegde waarde zijn? Tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding? Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Onze talenten

Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij al honderden talenten gedetacheerd bij een breed scala aan opdrachten. Veel van onze opdrachtgevers zijn instellingen en organisaties in de zorgsector. Onze focus ligt op hoogopgeleide starters, die snel zaken oppikken en de handen uit de mouwen steken. Hierdoor zijn onze talenten zeer geschikt voor het uitvoeren van operationele werkzaamheden, zoals implementatie van nieuwe systemen, het wegwerken van achterstanden bij de zorgadministratie, projectondersteuning, uitzoek en analysewerkzaamheden voor planning en control, beleidstaken, etc. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Met enige regelmaat detacheren wij talenten bij opdrachtgevers in andere sectoren, zoals zakelijke dienstverlening of industrie. Ook hier gaat het om werkzaamheden die goed aansluiten bij het profiel van de hoogopgeleide talenten uit ons bestand.

Partner bij werving & selectie

Ook voor de invulling van vacatures kunt u een beroep op ons doen. Wij ondersteunen u graag in uw zoektocht naar de perfecte medewerker. Of het nu gaat om het opstellen van een aantrekkelijk functieprofiel, de selectie van cv’s of het voeren van recruitmentgesprekken: wij kunnen u helpen. Meer weten? Neem contact met ons op