Voor opdrachtgevers

Uw partner bij detachering en werving & selectie

Uw partner bij detachering en werving & selectie

Goede en gemotiveerde medewerkers zijn het fundament van elke organisatie. Maar het vinden van de juiste mensen kost tijd, die u soms niet heeft of anders zou willen besteden. Wij helpen u graag! Wij zijn uw partner bij het invullen van zowel tijdelijke projecten als vaste vacatures. Door ons uitgebreide netwerk in de zorg en onze focus op talent kunnen wij u snel passende talenten aanbieden. 

Persoonlijk en betrokken

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Wij komen graag vrijblijvend langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Soms weet u precies wie u zoekt en hoeveel mensen u nodig heeft. Soms denkt u hier nog over na. Wij staan graag voor u klaar om samen uw ondersteuningsvraag te bespreken en tot goede oplossingen te komen. Met de kandidaten die wij u voorleggen, hebben we van tevoren uitgebreid contact. We doorlopen een sollicitatieprocedure, waarbij we aandacht hebben voor hun kwaliteiten/talenten, ambities en drijfveren. Zo kennen wij onze talenten en kunnen we goed inschatten of zij bij de opdracht en binnen uw organisatie passen. 

Onze talenten

Wij werken met starters (studenten of net afgestudeerden) en met young professionals die al werkervaring (0-3 jaar) hebben opgedaan in de zorg. Zij volgen allemaal een academische of hbo-opleiding of hebben deze opleiding (meestal) afgerond, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen, sociologie of (bio-)medische wetenschappen. 

Onze talenten kunnen u versterken op alle gebieden van de bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld bij zorgfinanciering, planning & control, de zorgadministratie, cliëntenadministratie en kwaliteit & veiligheid. Wij hebben al tal van talenten succesvol ingezet voor het corrigeren van DBC's, het uitvoeren van de controles uit de Handreiking, het doorvoeren van cliëntmutaties, het afhandelen van het berichtenverkeer met gemeenten, het in kaart brengen van processen en aanbevelingen doen, het inzetten van super-users bij systeemimplementaties of het opschonen van systemen. U kunt rekenen op zeer gemotiveerde medewerkers met een frisse, kritische blik. Talenten die bij ons een ontwikkelprogramma volgen, die zich snel inwerken en die veel meerwaarde bieden.

Detachering
Wanneer u snel (tijdelijk) medewerkers nodig heeft, bijvoorbeeld in verband met zwangerschapsverlof of bij het halen van een deadline, dan is detachering een uitkomst. Wij komen graag eerst met u in gesprek om de situatie goed in kaart te brengen. Op basis van deze schets leggen wij geschikte profielen aan u voor. Daarna kunnen wij vaak op zeer korte termijn een kennismakingsgesprek met de kandida(a)t(en) van uw voorkeur regelen. Onze flexibele krachten zijn snel inzetbaar. Als de samenwerking bevalt, is het mogelijk om het talent in vaste dienst te nemen.

Werving & selectie
Wanneer u een medewerker zoekt voor een vaste positie binnen uw bedrijf, dan nemen wij graag de werving en selectie van u over. Wij kunnen u bij elke stap ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld beginnen bij het opstellen van een functieprofiel. Wij zoeken en selecteren vervolgens de geschikte kandidaten. Daarna leggen wij u de profielen van de potentiële kandidaten voor en kunnen we een gesprek regelen met de kandida(a)t(en) van uw voorkeur. Indien gewenst voeren we samen de sollicitatiegesprekken. Uiteindelijk beslist u wie uw nieuwe collega wordt!

Eén talent of een team van talenten

Wij kunnen één talent inzetten maar ook een team van talenten, bijvoorbeeld bij grotere, complexere opdrachten. Onze talenten kunnen tijdens de werkzaamheden begeleiding krijgen van een een adviseur of dataspecialist van Q-Consult. Hierdoor kunnen wij u veel meerwaarde bieden! 

Benieuwd naar de ervaringen van talenten? Klik dan hier
Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat vrijblijvend uw gegevens achter of neem contact met ons op. 

Klant aan het woord

Een greep uit onze opdrachtgevers