Talent worden

De inschrijfprocedure

Onze focus ligt op hoogopgeleide talenten, die hun studie aan de universiteit of HBO (bijna) hebben afgerond. Daarnaast richten wij ons op young professionals die al een of enkele jaren relevante werkervaring hebben.

Wij bieden jou de kans om jezelf te verrijken door het opdoen van kennis, professionele vaardigheden en (nog meer) werkervaring. Daarbij hebben wij oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden een gevarieerd ontwikkelprogramma voor de talenten die bij ons werken. Dit programma omvat trainingen, workshops, intervisie en individuele coaching.

Is je interesse gewekt om voor Q-talent aan de slag te gaan? Schrijf je dan vrijblijvend in, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Zo proberen we een goed beeld te krijgen van wie jij bent, wat je wilt en welke talenten je hebt. In dit gesprek is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor jou om vragen stellen aan ons. Is er een wederzijdse klik, dan nemen we je op in ons kandidatenbestand. Wanneer er een passende opdracht langskomt, zullen we contact met je opnemen.

Voor deelname aan ons Z-talentprogramma hebben wij een aparte selectieronde. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met één van onze talentenmanagers.

Detacheringsopdrachten via Q-talent

Wij detacheren sinds 2006 medewerkers op verschillende opdrachten in de zorg en bij andere organisaties. Word je gedetacheerd via Q-talent, dan ga je bij de opdrachtgever aan de slag met een interessant project. Bijvoorbeeld als DBC-projectmedewerker in een ziekenhuis of als rechterhand van de consultant van Q-Consult Zorg ter ondersteuning op een opdracht. Op de vacaturepagina kun je alvast een beeld krijgen van het type opdrachten dat wij te bieden hebben.

Ook hebben wij interessante projecten en functies die meer kennis en ervaring vereisen voor young professionals met enige relevante werkervaring. Voor deze opdrachten ontvangen de talenten speciale begeleiding vanuit het z-talentprogramma. 

Een vaste baan vinden via Q-talent

Ben je op zoek naar een baan of functie met zicht op een vaste aanstelling? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij voeren regelmatig werving en selectie trajecten uit voor verschillende organisaties. Dit houdt in dat wij voor een specifieke vacature kandidaten werven, selecteren en voorstellen bij de opdrachtgever, als wij denken dat er een goede match mogelijk is.

Als ook de opdrachtgever de klik ervaart, treed je in dienst bij de organisatie.

Ook hebben wij regelmatig opdrachten waarbij je na afloop in dienst treedt bij de opdrachtgever. Natuurlijk alleen als beide partijen het willen. In dat geval detacheren wij je eerst en daarna stroom je door.

Afstuderen bij CQT Zorg & Gezondheid

Q-talent werkt samen met CQT Zorg & Gezondheid, waar ook Q-Consult Zorg en Casemix onder vallen. Deze bureaus bieden regelmatig interessante afstudeeropdrachten.

De opdrachten bij Q-Consult Zorg hebben vaak raakvlakken met zorgbekostiging of kwaliteit van zorg. Bij Casemix kun je terecht als je affiniteit hebt met business intelligence, Microsoft ontwikkeltools of wiskundige modellen. Voor elke opdracht geldt dat je intern begeleid wordt door een ervaren consultant van Q-Consult Zorg of Casemix. Tweemaal per jaar zetten wij de afstudeeropdrachten online. Ook open sollicitaties zijn welkom.