Talent worden

Inschrijfprocedure

Onze focus ligt op hoogopgeleide talenten, die hun studie aan de universiteit of HBO (bijna) hebben afgerond. Daarnaast richten wij ons op young professionals: enthousiaste, gemotiveerde talenten die al een of enkele jaren relevante werkervaring hebben.

Wij bieden jou de kans om jezelf te verrijken door het opdoen van kennis en (nog meer) werkervaring. Daarbij hebben wij ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden een gevarieerd ontwikkelprogramma voor de talenten die bij ons werken.  Dit programma omvat trainingen, workshops, intervisie en individuele coaching.

Is je interesse gewekt om voor Q-talent aan de slag te gaan? Schrijf je dan vrijblijvend in, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Zo proberen we een goed beeld te krijgen van wie jij bent, wat je wilt en welke talenten je hebt. In dit gesprek is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor jou om vragen stellen aan ons. Is er een wederzijdse klik, dan nemen we je op in ons kandidatenbestand. Wanneer er een passende opdracht langskomt, zullen we contact met je opnemen.

Voor deelname aan ons Z-Talentprogramma hebben wij een aparte selectieronde. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met een van onze talentmanagers.

Detachering

Sinds 2006 weten steeds meer organisaties in de zorg ons te vinden wanneer zij extra medewerkers nodig hebben om een klus te kunnen klaren. Word je gedetacheerd via Q-talent, dan ga je bij de opdrachtgever aan de slag met een interessant project. Bijvoorbeeld als DBC-projectmedewerker in een ziekenhuis of als rechterhand van de consultant ter ondersteuning op een opdracht. Op de vacaturepagina kun je alvast een beeld krijgen van het type opdrachten dat wij te bieden hebben.

Ook hebben wij interessante opdrachten en (interim) vacatures voor young professionals, hoog opgeleide starters met enige relevante werkervaring.  Projecten en functies die meer kennis en ervaring vereisen. Voor deze young professionals hebben wij hetZ-Talentprogramma ontwikkeld.

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een baan of functie met zicht op een vaste aanstelling? Ook dan kun je bij ons terecht.Wij voeren regelmatig werving en selectie trajecten uit voor verschillende organisaties. Dit houdt in dat wij voor een specifieke vacature kandidaten werven, selecteren en voorstellen bij de opdrachtgever, als wij denken dat er een goede match mogelijk is.

Als ook de opdrachtgever de klik ervaart, treed je in dienst bij de organisatie.

Ook hebben wij regelmatig opdrachten waarbij je na afloop in dienst treedt bij de opdrachtgever. Natuurlijk alleen als beide partijen het willen. In dat geval detacheren wij je eerst en daarna stroom je door.

Afstudeeropdrachten

Q-talent maakt deel uit van CQT Groep, waar ook Q-Consult Zorg en Casemix onder vallen. Deze bureaus bieden regelmatig interessante afstudeeropdrachten.

De opdrachten bij Q-consult Zorg hebben vaak raakvlakken met zorgbekostiging of kwaliteit van zorg. Bij Casemix kun je terecht als je affiniteit hebt met business intelligence, Microsoft ontwikkeltools of wiskundige modellen. Voor elke opdracht geldt dat je intern begeleid wordt door een ervaren consultant van Q-Consult Zorg of Casemix. Kijk in het vacatureoverzicht of er een interessante opdracht voor je bij staat. Ook open sollicitaties zijn welkom.