Met Q-Talent de zomer door!

De komende tijd ben je vast druk met allerlei uitdagingen als zelfonderzoek, berichtenverkeer met gemeenten, maken van werkinstructies, e-health vraagstukken en het wegwerken van achterstanden. Mogelijk denk je had ik maar de beschikking over extra capaciteit. Q-Talent kan je daarbij helpen! Ook in de zomer, als je handjes tekort komt omdat jouw collega op vakantie is of wellicht met zwangerschapsverlof gaat, kan je bij ons terecht met al jouw vragen om extra capaciteit! 

Q-Talent heeft een netwerk boordevol talent. Hoogopgeleide starters die gemotiveerd, leergierig en enthousiast zijn. Slimme medewerkers die we snel en flexibel inzetten, die een waardevolle bijdrage leveren aan jouw instelling. 

Ondersteuning op maat
Onze talenten zijn breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Afhankelijk van jouw behoefte selecteren wij de juiste kandidaat, of je nu één talent nodig hebt of een heel team. Om je een goed beeld te geven waarin wij je kunnen ondersteunen, kan je hieronder onze CV bekijken. Hierin staat een greep van onze mogelijke projecten, opleidingen en expertise.