Met Q-talent de zomer door!

De komende tijd bent u vast druk met allerlei uitdagingen als zelfonderzoek, berichtenverkeer met gemeenten, maken van werkinstructies, e-health vraagstukken en het wegwerken van achterstanden. Mogelijk denkt u had ik maar de beschikking over extra capaciteit. Q-talent kan u daarbij helpen! Ook in de zomer, als u handjes tekort komt omdat uw collega op vakantie is of wellicht met zwangerschapsverlof gaat, kunt u bij ons terecht met al uw vragen om extra capaciteit! 

Q-talent heeft een netwerk boordevol talent. Hoogopgeleide starters die gemotiveerd, leergierig en enthousiast zijn. Slimme medewerkers die we snel en flexibel inzetten, die een waardevolle bijdrage leveren aan uw instelling. 

Ondersteuning op maat
Onze talenten zijn breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Afhankelijk van uw behoefte selecteren wij de juiste kandidaat, of u nu één talent nodig heeft of een heel team. Om u een goed beeld te geven waarin wij u kunnen ondersteunen, kunt u hieronder onze CV bekijken. Hierin staat een greep van onze mogelijke projecten, opleidingen en expertise.