Hoe werken wij?

Of het nu om tijdelijke capaciteit of het invullen van een vacature gaat: wij gaan graag voor u aan de slag. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en omdat elke organisatie anders is, streven wij ernaar om maatwerk te leveren. Kwaliteit én snelheid staan hierbij hoog in ons vaandel. Om u toch een beeld te geven van onze aanpak, schetsen wij deze hieronder in hoofdlijnen:

  • Intake: wij komen graag naar u toe voor een gesprek om te kijken of en hoe wij u van dienst kunnen zijn bij uw capaciteitsvraagstuk. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan doen wij deze intake telefonisch en/of per mail.
  • Profiel en voorstel : op basis van de intake stellen wij een profiel op van de opdracht of vacature en de criteria waaraan een kandidaat moet voldoen en we maken een voorstel (offerte) waarin we aangeven wat de kosten zijn.
  • Werving en selectie: wij zoeken geschikte kandidaten in ons bestand en via ons netwerk om de opdracht of vacature in te vullen en stellen deze kandida(a)t(en) aan u voor.
  • Kennismaking en matching: u maakt kennis met de kandidaten en geeft aan of u al dan niet met hem of haar in zee wilt
  • Aan de slag: de door u gekozen kandidaat gaat bij u aan de slag conform de daarover gemaakte afspraken. Indien het detachering betreft ontvangt u maandelijks een factuur. Gaat het om werving en selectie dan brengen wij de afgesproken fee in rekening.