CQT Zorg & Gezondheid

Q-talent biedt starters en ervaren talenten interessante opdrachten bij verschillende opdrachtgevers in de zorg. Daarnaast zijn wij een kweekvijver voor de toekomstige werknemers bij onze zusterorganisaties van CQT Zorg & Gezondheid, zoals bij Q-Consult Zorg en Casemix. Deze bedrijven richten zich op bedrijfskundig advies in de gezondheidzorg. Heb jij affiniteit met zorg, consultancy, data-analyse en/of IT? Dan zijn er voor jou misschien doorgroeimogelijkheden via ons z-talentprogramma!

Vanuit Q-Consult Zorg vinden al onze consultancy-activiteiten plaats. Onze consultants kan je vinden daar waar in de zorgsector verandering plaatsvindt en waar innovatieve expertise nodig is. Je kunt hierbij denken aan financiële bedrijfsvoering, doelmatigheid en kwaliteitsmanagement. Casemix is gespecialiseerd in slimme IT-oplossingen en data-analyse

Binnen CQT Zorg & Gezondheid hebben we dus een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg. Ons doel is kwalitatief goede en verantwoorde zorg nu en in de toekomst. Daarnaast vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers erg belangrijk. Je kunt hierbij denken aan de summerschool en winterschool die we organiseren. Bovendien leer je door te doen tijdens je opdrachten. Je wordt tijdens deze opdrachten goed begeleid en gecoacht. Binnen CQT Zorg & Gezondheid heerst er een gezellige en informele sfeer. Er worden bedrijfsuitjes, sportevenementen, een spelletjesavond en elke week een vrijdagmiddag borrel georganiseerd. Dus aan ontspanning en gezelligheid naast het harde werken geen gebrek. 

Voor meer informatie over onze verschillende zusterorganisaties kun je kijken op www.cqt.nl of schrijf je in voor onze ontmoetingsdag 2018.