Direct
online
inschrijven
Q-talent
Talenten
Ervaringen
Opdrachtgevers
Vacatures
Contact

Wil jij jezelf verrijken met werkervaring, kennis en vaardigheden?

Ben jij na of naast je studie toe aan een uitdaging? Wil je relevante werkervaring opdoen en je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen?


Dan ben je bij ons aan het goede adres. Q-talent biedt veelbelovende (bijna) afgestudeerden de kans zich te verrijken. Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten voor projecten bij onze opdrachtgevers. Werkervaring is niet nodig: energie, enthousiasme en flexibiliteit vinden wij veel belangrijker.

Naast werkervaring, krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Voor ons houdt het niet op als je aan het werk bent. Opleiding, training en coaching vormen een essentieel onderdeel van de Q-talent formule. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling!

Ervaringen lezen van onze huidige talenten? Dat kan hier!


Op welke manieren kun je via Q-talent aan de slag?

Projectbasis
Heb je succesvol je studie aan de universiteit of HBO afgerond? Of hoop je dat binnen nu en twee jaar te kunnen doen?


Wij zijn voortdurend op zoek naar talenten voor projecten en interim functies bij onze opdrachtgevers. Een goede manier voor jou om werkervaring op te doen! 

Q-talent houdt rekening met het drukke bestaan van studenten. Het is mogelijk om zowel parttime als fulltime, bepaalde of onbepaalde tijd aan de slag te gaan. Samen met jou gaan we op zoek naar de werkvorm die bij je past!

Afhankelijk van de beschikbare opdrachten en jouw ambitie bieden wij een traineeship. Hierbij kan je ervaring opdoen in verschillende soorten functies. Je maakt hierbij kennis met verschillende organisaties en doet snel een brede werkervaring op. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door coaching, begeleiding, training en intervisie.

Ook neem je deel aan trainingen. Na afloop van het traineeship helpen wij jou bij het plannen van je volgende loopbaanstap. Wij hebben dan immers een goed beeld van jou gekregen. En, nog belangrijker, jij hebt zelf veel beter in beeld welke functies en organisaties bij jou passen.

Omdat wij een zusterbureau van Q-Consult Bedrijfskundige Adviseurs zijn en je bij projecten vaak samenwerkt met een van de consultants bestaat de kans dat je kunt doorstromen naar een functie als junior consultant. Of je stroomt door naar een uitdagende baan bij een van onze opdrachtgevers! Wat wil jij? Wij denken graag met je mee.

Wat houdt het werken op projectbasis concreet in?

  • Je doet snel veel werkervaring op
  • Je werkt regelmatig samen met ervaren consultants
  • Je investeert in het verder ontwikkelen van je kennis en vaardigheden
  • Je krijgt diverse trainingen en workshops die aansluiten bij je werk en je ambitie
  • Je neemt een kijkje in de keukens van diverse (zorg)organisaties: zo kun je jezelf goed oriënteren op je eigen toekomst.
  • Je legt een prima basis voor een loopbaan als consultant of projectmanager


Werving en selectie
Staat er een vacature bij die jou aanspreekt? Op grond van je cv en je motivatie bepalen wij dan of we je uitnodigen voor een intakegesprek. Doel van dit gesprek is om een goed profiel van jou te krijgen en te kijken of wij een match zien tussen jou en de baan.

Ook als er momenteel geen functie bij zit, die jou aanspreekt, kun je jezelf bij ons inschrijven. Zodra wij dan een vacature binnenkrijgen die jou op het lijf geschreven is, nemen wij contact met je op!


Afstudeerstages
Wij zijn voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar afstudeerders. Ook hebben we regelmatig opdrachten die zich goed lenen voor een afstudeerstage.

Wil jij uitdagend praktijk onderzoek doen, onder begeleiding van professionals? 
Schrijf je dan in en geef daarbij aan naar wat voor soort stage jij op zoek bent!


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Q-talent jou biedt? Kijk dan bij onze actuele vacatures voor meer informatie of neem contact  met ons op, wij staan je graag te woord!

Vind, volg en like Q-talent ook op Social Media:   LinkedIn
  Twitter
  Facebook

Ik heb talent
Ik zoek talent
Vind ons op LinkedIn
Like ons op Facebook
Volg ons op twitter
Onderdeel van CQT Zorg & Gezondheid